Over 10y

Even voorstellen. Ik ben Tiny (10y) Vankan-Geerlings, geboren op 15 juli 1960 in Elsloo als jongste (2e van links) in een gezin met vijf kinderen.

Sinds 1985 ben ik getrouwd met Louis. We wonen in Spaubeek en hebben geen kinderen.

Wel hebben we een eigenwijze teckel Gilmour, genoemd naar David Gilmour (Pink Floyd). 😉

Louis en ik drinken graag thuis een goed glas wijn en luisteren daarbij naar muziek. En regelmatig bezoeken we een festival of popconcert. We hebben een brede smaak wat dat betreft, alles van klassiek tot rock en roll en van lounge tot dance, al naar gelang het moment.
Ook gaan we graag samen uit eten. En regelmatig een weekendje weg is ook goed aan ons besteed.

Verder lees ik graag een goed boek of tijdschrift, liefst over psychologie, computers, internet en social media. Waar ik helemaal van kan genieten, is lekker in het zonnetje zitten en dan heerlijk lezen.

Eigenlijk ben al vanaf het dos-tijdperk geïnteresseerd in computers. Dit is heel lang geleden 😉 ontstaan op mijn werk tijdens het volgen van computercursussen. Ik ben nog begonnen met een pc met 2 diskdrives en een heel klein hard schijfje (wat was het: 40 MB of zoiets) en met WP 4.1 (WordPerfect, WordPress bestond toen nog niet).

Al snel begon ik tot de “freaks” te horen. En het werd steeds beter en beter met al die nieuwe snufjes. Van alle programma’s wilde ik precies weten hoe het werkt.
Door het uitpluizen van HTML-boeken, computertijdschriften enzovoorts en dingen  uitproberen, heb ik mezelf een en ander hierover geleerd en begon ik me als een spin in het web te voelen.

Met de komst van de social media is het alleen maar leuker geworden. Ik probeer dan ook alles uit en heb haast overal wel een account. Ook de komst van de smartphone en tablet is door mij – natuurlijk – met veel enthousiasme ontvangen.

Een hele mooie bijkomstigheid is dat mijn hobby tevens mijn werk is. Ook daar beheer ik de website en diverse social media. En dan te denken dat ik daar ben begonnen ver voor het computer- en internettijdperk. Gewoon met een ouderwetse typemachine…